Prokurör taotleb Tamsalu tapmisega seoses vahistamist

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu veretöö ohvri leidmispaik.
Tamsalu veretöö ohvri leidmispaik. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Prokurör esitab täna pärastlõunal kohtule taotluse jätta Tamsalus tüdruku tapmises kahtlustatavad õde ja vend vahi alla.

Viru ringkonnaprokuratuur teatas, et Rakvere osakonna vanemprokurör Sirje Merilo taotleb 15-aastase Valeri ja 33-aastase Natalja vahi alla jätmist eeluurimise ajaks, vahendas ERRi uudisteportaal.

Eile hommikul kella seitsme paiku leiti Tamsalu terviseradade lähedalt 15-aastase tüdruku vägivallatunnustega laip, varsti pärast surnukeha leidmist peeti kahtlustatavatena kinni Valeri ja Natalja.

Ajalehe Virumaa Teataja andmetel oli tapetud neiu pärit Saaremaalt ning sõitnud koolivaheajal külla noormehele, kellega ta interneti vahendusel tutvus.

33aastane Natalja on väidetavalt sündinud vanglas, kus tema ema kandis karistust tapmise eest. Ka Natalja ise juba korra inimeselt elu võtmise eest süüdi mõistetud.

Kriminaaluurimine on käivitatud karistusseadustiku mõrva käsitleva paragrahvi järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles