Napsitanud politseinik lahkus taas töölt

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääknähtudega avarii põhjustamise pärast eile ameti maha pannud Andres Truss kuue aasta eest, mil ta töötas Lääne-Harju kriminaalpolitsei komissarina.
Jääknähtudega avarii põhjustamise pärast eile ameti maha pannud Andres Truss kuue aasta eest, mil ta töötas Lääne-Harju kriminaalpolitsei komissarina. Foto: Pille-Riin Pregel / Eesti Päevaleht

Pärast avariid alkoholitarvitamise jääknähtudega vahele jäänud kesklinna osakonna ülemkomissar Andres Truss pani teist korda ameti maha. 


Kui Truss võeti pärast vahejuhtumit tagasi Põhja prefektuuri teenistuja kohale, põhjendas prefekt Elmar Vaher sammu sellega, et aastate jooksul politseis töötanud mees on kogunud suure teadmiste- ja kogemustepagasi, kirjutab Õhtuleht.

Truss tabati roolist jääknähtudega mullu novembris, kui ta riivas Laagri Maksimarketi parklas isikliku sõiduautoga maasturi tagumist külge.

Kohale kutsutud politseipatrull tuvastas Trussil jääknähud, mis tähendab alla 0,5 promillist joovet.

Ülemkomissar Andres Truss kirjutas politseiohvitserina lahkumisavalduse, mille Vaher toona allkirjastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles