Naisturist sattus Rios grupivägistamise ja röövi ohvriks

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisturisti röövis ja vägistamises kahtlustatavad Jonathan Foudakis de Souza (vasakul) ja Wallace Aparecido de Souza Silva.
Naisturisti röövis ja vägistamises kahtlustatavad Jonathan Foudakis de Souza (vasakul) ja Wallace Aparecido de Souza Silva. Foto: SCANPIX

Brasiilias Rio de Janeiros sõitnud bussis vägistati välismaalt pärit naisturisti ja peksti läbi tema meessõber, teatas politsei.

Turiste rünnati üleeile pärast seda, kui nad sisenesid Copacabana linnaosas väikebussi. Kaks kurjategijat käskisid ülejäänud reisijatel bussist väljuda ja sõitsid sellega Rio äärelinna, vahendas BBC.

Naist vägistati sõidu ajal korduvalt. Tema meessõbral pandi käed raudu ja ta peksti läbi. Paar heideti bussist välja Rio lähedal asuvas Itaborai linnas. Eelnevalt sundisid kahtlusalused turiste kasutama oma krediitkaarte ostude tegemiseks ja võtma raha sularahaautomaatidest.

Ohvrite isikuid ja rahvust ei ole avaldatud.

Kahtlusalused Jonathan Foudakis de Souza (20), kes oli bussijuht, ning Wallace Aparecido de Souza Silva (22) peeti kinni mõni tund pärast rünnakut.

Politsei otsib taga kolmandat kahtlusalust. Temaga võtsid arreteeritud ühendust mobiiltelefoni teel, ta sisenes bussi väljaspool Riot ja osales samuti naise vägistamisel.

Röövid on Rio ja teiste Brasiilia suurlinnade bussides sagedased, kuid antud rünnaku jõhkrus on kohalikku meediat šokeerinud. Vägivalla ohjeldamine on Rio võimude jaoks üks peamisi eesmärke tuleva aasta jalgpalli MMi ja 2016. aasta olümpiamängude eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles