Galerii: Kuressaares põles elumaja kõrvalhoone

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuressaares põles täna õhtul elumajaga kokku ehitatud kõrvalhoone, inimesed vigastada ei saanud.

Kella seitsme paiku said päästjad teate, et Kungla tänav 20a põleb kõrvalhoone. Kuna Kuressaare põhi- ja paakauto olid Mändjalas teist põlengut kustutamas, siis esimesena jõudsid Kungla tänavale Pihtla vabatahtlikud päästjad.

Operatiivkorrapidaja Rando Lindmäe sõnul kustutasid nemad ka lahtised leegid, mis maja mõlemast otsast katuse alt välja ulatusid. Lindmäe sõnas, et sõites Mändjalast linna nägi ta juba kaugelt suurt suitsupilve ning kohale jõudes selgus, et põleb kõrvalhoone, mis on elumajaga kokku ehitatud.

Kustutustööde käigus sai maja väga suuri vee- ja suitsukahjustusi, osad vahelaed on hävinenud ja maja katus tuli osaliselt avada. Hetkel käivad järelkustutustööd ja tulekollete täiendav otsimne.

Põlengu puhkedes inimesi hoones ei olnud, peremees oli jõudnud elektri välja lülitada ja päästjad said kohale saabudes kohe alustada kustutustöödega.

Majaperemehe sõnul oli ta vaadanud televiisorit ja kuulnud prõksumist. Ukse poole vaadates nägi  ta aga virvendavat õhku ja korraga oli maja leekides.

Põlengu põhjuse selgitab menetlus. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Sündmusele reageerisid Pihtla vabatahtlikud, Kuressaare paak- ja põhiauto, Kihelkonna põhiauto ja Salme vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles