Rahvaliit nõuab uut koalitsioonilepingut

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi juht Mart Laar, valitsusjuht Andrus Ansip ja Rahvaliidu juht Karel Rüütli.
IRLi juht Mart Laar, valitsusjuht Andrus Ansip ja Rahvaliidu juht Karel Rüütli. Illustratsioon: Kaupo Kott

Reformierakonna kutse alustada konsultatsioone võimuliidu uuendamiseks kätte saanud Rahvaliit soovib uue koalitsioonilepingu tegemist.


«Praeagusel hetkel on kutsutud Rahvaliitu konsultatsioonidele. Koalitsiooniläbirääkimiste ettepanekut ei ole tehtud,» rääkis partei esimees Karel Rüütli Postimees.ee'le.

«Rahvaliit on seisukohal, et me ei lähe sellesse koalitsiooni kedagi asendama, vaid leiame, et kogu koalitsiooniprotsess tuleb teha otsast lõpuni läbi, avada kõik peatükid ja lõpetada koalitsioonilepinguga.»

Tema sõnul läheb Rahvaliit täna kell 15 algavale kohtumisele Reformierakonnaga ja IRLiga eelkõige kuulama, et saada aimu eelarveläbirääkimiste seisust, mis on oluline osa tulevase koalitsioonileppe väljatöötamisel.

Rahvaliidu delegatsiooni kuuluvad peasekretär Tarvo Sarmet, aseesimees Kajar Lember ja riigikogu rahanduskomisjoni aseesimees Tarmo Mänd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles