Kilk: Rahvaliit võetakse koalitsiooni

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel/Sakala.

Ärimees Rein Kilk ütles raadio Kuku «Keskpäevatunni» saates, et järgmisel nädalal tuleb teade sotside koalitsioonis Rahvaliidu vastu vahetamisest.


«Järgmisel nädalal tehakse teatavaks, et sotsid vahetatakse välja Rahvaliidu vastu,» pakkus Kilk. «See ei ole ähvaramine,» vastas ta küsimusele, kas pole mitte võimalik, et peaministri manöövrite taga on esmalt soov sotse järeleandmistele suruda.

Reformierakonna juhatus otsustas eile pöörduda IRLi poole ettepanekuga moodustada ühine delegatsioon konsultatsioonide alustamiseks poliitiliste jõududega, et leida lahendusi töötukassa maksevõime säilitamiseks ja riigi eelarvetasakaalu parandamiseks. IRL teatas täna, et võttis kutse vastu.

Peaminister Andrus Ansipi sõnul on nad huvitatud sotsidest, Rahvaliidust ja rohelistest. Keskerakond on esialgu kõrvale jäetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles