MTA hävitas ühe suurematest salasigareti kogustest

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa raudteejaamast avastatud salasigaretid.
Tapa raudteejaamast avastatud salasigaretid. Foto: EMTA

Maksu- ja tolliamet hävitas täna hommikul neli miljonit salasigaretti, mis on viimaste aegade üks suurematest korraga avastatud kogustest.

Keskmiselt saab toll kätte miljon salasigaretti kuus, mis on arvatavast üle piiri toimetatavast salasigarettide hulgast siiski vaid vaike osa, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Ragn Sellsi jäätmejaamas igapäevaselt purustajasse minevat kraami üle ei loeta ja kirja ei panda, aga täna varahommikul seda ometigi tehti, sest kriminaalasjas ära võetud kaup on fikseeritud ja MTA peab kohtuotsust täitma ja selles mahus.

Hävitamisele läks neli miljonit salasigaretti, mille maksu- ja tolliameti töötajad kaubarongist puitmaterjali vahelt avastasid, mis on kätte saadud koguste TOP 10s auväärsel teisel kohal, rekordiks on Muuga sadamas merekonteinerist leitud kaheksa miljonit salasigaretti, mille saatus tõenäoliselt samasuguseks kujuneb.

«Viimase kahe nädala jooksul oleme hävitanud näiteks Balina naiste käekotte, Dunlop kaubamärgiga käekelli ja muud sellist kaupa, sest kui kaubamärgi omanik ei luba kaubamärki eemaldada ja anda neid asju hoolekandeasutustele või ka tervishoiuasutustele, siis me kahjuks peame selle kauba ka hävitama,» rääkis maksu- ja tolliameti riigivarajuht Arvids Tisler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles