Londoni maraton joostakse tugevdatud politseivalve all

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud kontrollisid eile teenistuskoerte abil autosid paigas, kus täna asub Londoni maratoni finiš.
Politseinikud kontrollisid eile teenistuskoerte abil autosid paigas, kus täna asub Londoni maratoni finiš. Foto: SCANPIX

Londoni maraton peetakse täna tavalisest tugevama politseikontrolli tingimustes ja enne jooksu avaldavad sportlased vaikuseminutiga austust esmaspäeval Bostoni maratoni pommiplahvatustes hukkunutele.
 

Nii maailmaklassi sportlased kui harrastajad peavad kõigis kolmes stardipaigas leinaminuti kohaliku aja järgi kell 10.00 (12.00 Eesti aja järgi), seejärel antakse start.

Jooksjad kannavad musta leinalinti ja korraldajad paluvad igal finišeerijal anda 2 naela Bostoni rünnaku ohvrite fondi.

Scotland Yardi politseijuhid otsustasid Bostoni rünnakute tõttu suurendada korravalvurite arvu maratoniraja ääres ja stardipaigas 40 protsendi võrra, arve ei ole avaldatud.

Tugevdatud turvameetmetele jäädi kindlaks hoolimata sellest, et üks Bostoni pommipanijatest sai tulevahetuses USA politseiga surma ja teine võeti reede õhtul haavatuna kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles