Michal: Reiljani süüdimõistmine läbirääkimisi ei mõjuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal. Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal ei soovinud kommenteerida riigikogu liikme, Rahvaliidu endise juhi Villu Reiljani tänast süüdimõistvat kohtuotsust, küll aga leidis, et see ei mõjuta koalitsiooniläbirääkimisi.

Michal ei soovinud riigikogu liikme Villu Reiljani süüdimõistvat kohtuotsust kommenteerida: «Õigust mõistab kohus ja mina kohtu koosseisu ei kuulu.» Samuti ei soovinud ta öelda, kas kohtu otsus oli talle ootamatu või üllatav.

Samas arvas ta, et käimasolevaid koalitsiooniläbirääkimisi tänane kohtuotsus kuidagi ei mõjuta. «Ma arvan, et ei mõjuta. Ühelgi kohtumisel ja läbirääkimisel pole Rahvaliidu esindajate hulgas olnud Villu Reiljani. Juhtkonnas on uus põlvkond: Karel Rüütli, Kajar Lember ja Tarvo Sarmet,» põhjendas Michal.

Ta tõi ka välja, et ilmselt ei ole muutunud Rahvaliidu probleemipüstitus kõnelustel ehk see, millest neil räägitakse. «Eelarves on suured probleemid, töötukassa defitsiit miljardeid kroone, sellega tuleb meil tegeleda hoolimata mõnest otsusest.»

Harju maakohus mõistis täna riigikogu liikme Villu Reiljani süüdi Rävala puiestee kinnistu müügi ajal pistise nõudmises ja karistas teda 2 aasta ja 3 kuu pikkuse vangistusega kolmeaastase katseajaga. Süüdi jäid ka advokaadibüroo Lextal vandeadvokaat Tarmo Sild ja ärimees Aivo Pärn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles