Paadunud liputajast lasteahistaja pandi vangi

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vangla okastraataed. Pilt on illustratiivne.
Vangla okastraataed. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Korduvalt liputamise ja muu ebasündsa tegevuse eest karistatud mees sai täna Harju maakohtus uute laste vastu suunatud seksuaalkuritegude eest reaalse vanglakaristuse.

Kohus tunnistas Stanislav Korsaki (54) süüdi laste ees oma sugukire korduvas rahuldamises ning mõistis talle liitkaristusena nelja-aastase vangistuse, kirjutab ERR Uudised.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi tegeles Korsak mullu juuli keskpaigast kuni sama aasta 15. augustini õhtuti Tallinnas Lasnamäel Kivila tänaval asuva lastemänguväljaku juures pingil ebasündsa enesepaljastamise ja masturbeerimisega.

Uurimine tuvastas, et Korsaki ebasündsat askeldamist nägi kaheksa-aastane laps, kellel ta keelas nähtust vanematele rääkida.

Samuti selgitas uurimine, et Korsak tegeles eneserahuldamisega ka sama mänguväljaku ääres asuvate trenažööride peal ning seda sattus nägema 11-aastane laps.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles