Illenzeeri fondile koguti eile ligi 17 000 eurot

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Ilves pidas Lennusadamas toimunud heategevuslikul õhtusöögil kõne.
President Ilves pidas Lennusadamas toimunud heategevuslikul õhtusöögil kõne. Foto: Toomas Huik

President Toomas Hendrik Ilves andis eile Carolin Illenzeeri fondi patroonina Lennusadamas heategevusliku õhtusöögi, mille tulu läheb teenistuses langenud või raskelt vigastada saanud Eesti kaitseväelaste laste hariduse toetamiseks.

Carolin Illenzeer on operatsioonil Iraagi Vabadus 2004. aastal langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütar, keda isa nägi vaid üks kord, 2004. aasta suvel pärast Carolini sündi, kui isa Arre operatsioonipiirkonnast kodus puhkusel käis, vahendasid ERRi teleuudised.

Toetatavaid lapsi on praegu 45 ja neid tahetakse toetada haridusteel. «Tulevikus on meie eesmärk sisse seada stipendiumid, et nende laste haridustee ei jääks mitte ühelgi juhul toppama sellepärast, et perekonna rahalised võimalused seda ei luba,» ütles Carolin Illenzeeri fondi nõukogu esimees Lauri Kurvits.

Eilsel heategevuslikul õhtusöögil Lennusadamas osales umbes 200 inimest, kelle abiga koguti fondile juurde ligi 17 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles