Reiljan: kaitseme oma õigusi lõpuni!

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Reiljan
Villu Reiljan Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu liige Villu Reiljan, kes täna Rävala puiestee kinnistu müügi ajal pistise nõudmises süüdi mõisteti, kaebab otsuse kindlasti edasi.

«Me kaitseme oma õigusi lõpuni ikka,» kinnitas Reiljan Reporter.ee'le kohtumajast väljudes.

Reiljani kaitsja Aivar Pilv kinnitas samuti, et otsus kaevatakse edasi.

«Ma olen jätkuvalt seda meelt, et kohtus kontrollitud tõendid annavad alust isikute õigeksmõistmiseks. Me jätkame selles osas tööd ja kindlasti apelleerime ringkonnakohtusse edasi,» teatas Pilv.

Riigiprokurör Triin Bergmann peab kohtu otsust õiglaseks.

«Ma tahaks lugeda kohtu motiive, et miks ta on mõistnud sellised karistused, aga ma usun küll jah, (et otsus on õiglane),» ütles ta.

Kohtuotsuse võib edasi kaevata ja apellatsioonkaebuse esitamise viimane tähtaeg on 3. juuni. Kui kohtuotsusele apellatsioonkaebust ei esitata, jõustub kohtuotsus 4. juunil.

Riigikogu liige Villu Reiljan mõisteti süüdi Rävala puiestee kinnistu müügi ajal pistise nõudmises ja teda karistati 2 aasta ja 3 kuu pikkuse vangistusega kolmeaastase katseajaga. Süüdi jäid ka advokaat Tarmo Sild ja ärimees Aivo Pärn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles