Teetööd piiravad mitmel pool liiklust

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere läks mees teetöid tegevale mehel kallale. Foto on illustratiivne.
Rakvere läks mees teetöid tegevale mehel kallale. Foto on illustratiivne. Foto: Eeva Kaun

Maanteedel üle Eesti on alanud aktiivne teeparanduste aeg, mistõttu tuleks liiklejatel arvestada lisaajaga aeglasema sõidu või ümbersõitude tõttu, teatab maanteeameti teeinfo.

Hommikusel tipptunnil tuleks arvestada lisaajaga alljärgnevatel remondilõikudel:

*Harju maakonnas Harku-Rannamõisa maanteel km 2,2-3,5 on asfalteerimistööde tõttu kiirus piiratud ning liiklust reguleeritakse fooridega ja tipptunnil reguleerijatega;

*30. maini on tavaliiklusele suletud Tallinnas Männiku tee lõigul Remmelga tee kuni linna piir. Ümbersõit on tähistatud Tallinna ringteelt Jälgimäe või Luige ristmiku kaudu.

Harjumaal

Seoses raudtee remondiga on täna kella 8:30st kuni 02.mai kella 24:00ni liiklusele suletud Harju maakonnas Valingu-Jõgisoo maantee km 0,5 asuv Valingu raudteeülesõit. Tähistatud ümbersõit toimub Saue ja Jõgisoo kaudu. Ümbersõidu pikkus on orienteeruvalt 14,5 kilomeetrit.

Seoses Tallinna-Paldiski maantee ja Piiri tänava ringristmiku ehitusega Keilas korraldavad tööde ajal tööde tsoonis liiklust reguleerijad.

Kaablitööde tõttu on liiklus häiritud Harju maakonnas Viimsi-Rohuneeme teel Haabneemes, tööde tsoonis on üks sõidusuund liiklusele suletud.

Seoses loendusandurite paigaldamisega on Harju maakonnas Tallinna-Narva maantee 14. kilomeetril Liivamäel tööde tsoonis üks sõidurada liiklusele suletud.

Mujal

Kuni 13. maini on silla ehitustöödeks suletud Põlva maakonnas Leevijõe-Karilatsi maantee Leevijõel (km 0,5 kuni 0,6). Ümbersõit Koorvere-Karilatsi kaudu, marsruut pikeneb 5,5 km võrra.

Silla remonttööde tõttu on Pärnu maakonnas Audru-Tõstamaa-Nurmsi maantee 73.kilomeetril Paatsalus kehtestatud kiiruspiirang ning tööde tsoonis on üks sõidusuund liiklusele suletud.

Jalg- ja jalgrattatee ehitustöid tehakse Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Kiltsis (km 74,6-75,6) ning Järva maakonnas Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel (km 92,0-94,3) ja Järva–Jaani-Pikevere-Ebavere maanteel Järva-Jaanis (km 0-0,3).

Täna alustatakse Viljandi maakonnas Viljandi tee remondiobjektil Jämejalas (km 1,5-2,1) freesimistöödega ning tööde tsoonis on üks sõidusuund liiklusele suletud.

Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Loobu remondiobjektil on tänasest alates uuel Viitna ümbersõidul Viitna viadukti all piiratud kiirust Narva-Tallinnaa suunal ning liiklusele on avatud üks sõidurada.

Teekatte parandustöid tehakse:

*Võru maakonnas Riia-Pihkva maanteel Misso-Luhamaa lõigul (km 207-216,5);
*Tartu maakonnas Tartu-Viljandi-Kilingi–Nõmme maanteel Rõhu-Puhja lõigul (km 7,2-23,6);
*Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Väike–Maarja-Vägeva maanteel Ebavere-Suure–Rakke lõigul (km 30,4-43,7);
*Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Hermanni-Risti lõigul (km 104,3-106,3);
*Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel km 9,5-16,1.
Tööd on liikuva iseloomuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles