Laar: leppisime Rüütliga Reiljani suhtes kokku

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Reiljan.
Villu Reiljan. Foto: Mihkel Maripuu

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Mart Laar kinnitas, et uue koalitsiooni loomise nimel on Rahvaliidu juhi Karel Rüütliga kokku lepitud, et Villu Reiljan ei asu ühelegi ametikohale.

Laar kinnitas intervjuus «Aktuaalsele kaamerale», et erinevalt mõnest teisest erakonnast on eile Harju maakohtus pistisevõtmises süüdi mõistetud Rahvaliidu endine juhtfiguur ja riigikogu liige Villu Reiljan IRLi jaoks jätkuvalt probleem, vahendas ERR Uudised.

«Teiseks, loomulikult, kui jõustuvad kõik need süüdimõistvad otsused, siis on selge niikuinii, et härra Reiljan peab lahkuma riigikogust. Ja kolmandaks on see, et koalitsioonileppesse lisatakse üsna põhjalikud sätted ka korruptsioonivastasest võitlusest,» rääkis Laar.

Küsimusele, kas sotsid on veel valitsuses või juba üle parda heidetud, vastas Laar, et seda tuleb küsida peaministrilt. Ta kinnitas, et IRLil on poliitilisest kemplemisest kõrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles