Saaremaa metsafirma ladustas palgid bussipeatusesse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Saare Metsamajanduse OÜ ladustas omavoliliselt oma palgivirna Kuressaare-Võhma maantee ääres Mustjala vallas Järisel otse Sariku bussipeatusesse.

Koos lume sulamisega hakkavad paljudest metsadest taas välja tulema metsafirmade talvise töö jäljed, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kuigi Saaremaal tegutsevad metsafirmad leppisid umbes aasta tagasi kokku, et metsas enam ei sigatseta, siis mõne firma puhul on see ainult jutuks jäänud. Saare Metsamajanduse OÜ palgid on Sariku bussipeatuses seisnud juba enam kui kuu aega.

«Kuna tegemist on OÜ Saarte Metsamajanduse poolt omavoliliselt ladustatud puidulao platsiga, mis on kooskõlastamata ja millele pole väljastatud ladustamisluba, siis oleme ladustajale teinud ettekirjutuse,» ütles ajalehele Saarte Hääl maanteeameti Lääne regiooni peaspetsialist Toomas Magus, kelle sõnul pole reageeringut järgnenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles