Politsei eest põgenenud liiklushuligaan saadeti kaheks nädalaks arestimajja

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei eest põgenenud liiklushuligaan saadeti kaheks nädalaks arestimajja.
Politsei eest põgenenud liiklushuligaan saadeti kaheks nädalaks arestimajja. Foto: Poltsei

Kohus otsustas, et reede hommikul autoga politsei eest põgeneda püüdnud mees jääb kolmeks kuuks juhtimisõiguseta ning peab 14 päeva arestimaja trellide taga istuma.

Politseipatrull märkas 145 km/h sõitvat autot Lincoln Continental reedel kella 8.30 ajal Tallinna-Rapla maantee 23. kilomeetril. Peatumismärguannet eiranud autojuht otsustas tiheda liiklusega maanteel politsei eest ära sõita ning tõstis kiirust veelgi.

Mõni kilomeeter hiljem püüdis liiklushuligaan teha järsu vasakpöörde kõrvalteele, suure sõidukiiruse tõttu ei tulnud ta manöövriga toime ning sõitis kraavi. Politseinikud pidasid sündmuskohal kinni 42-aastase Varpo, keda on varemgi erinevate liiklusrikkumiste eest karistatud.

Kohus määras Varpole kiirusületamise eest seitse päeva aresti ning võttis juhtimisõiguse ära kolmeks kuuks. Veel seitse arestipäeva lisas kohtunik peatumismärguande eiramise eest.

«Lisaks enda elule seadis see autojuht ohtu ka kõigi teiste hommikul tööle sõitnute elud. Sellist tegu on võimatu õigustada, loodetavasti kulub Varpol suur osa arestikambris veedetavast ajast oma tegude üle järele mõtlemisele,» ütles Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna juht Kaido Saarniit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles