Rahvaliit: me ei pea Keskerakonnaga koalitsioonikõnelusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kajar Lember
Kajar Lember Foto: Rahvaliit

Rahvaliidu aseesimees Kajar Lember ütles, et Keskerakonna tänane teade, nagu asuks Rahvaliit nendega koalitsioonikõnelusi pidama, on selgelt eksitav.

Tema sõnul vastas Rahvaliidu peasekretär Tarvo Sarmet tõesti Keskerakonna sekretäri Priit Toobali kirjale, et on valmis erakonna seisukohad ära kuulama. «Seda ei saa pidada mingi valemiga koalitsiooni läbirääkimisteks või koalitsiooni tekitamiseks,» sõnas ta Postimees.ee'le.

«Meile on koalitsioonikõnelusteks teinud ettepaneku Reformierakond ja IRL, volikogu seda esmaspäeval arutab ja punkt,» lisas Lember.

Tema sõnul kerkis kriisivalitsuse teema üles mõnda aega tagasi ja enam pole aktuaalne. «Ma ei usu üldiselt, et tänases Eestis selline kriisivalitsus toimima saaks, nagu Keskerakond pakkus, aga eks igas ettepanekus on midagi positiivset ja igas omad puudused.»

Lember ütles, et iseenesest teise erakonna seisukohtade ärakuulamine ei ole halb ja seda Rahvaliit teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles