Ajateenijate ansambel annab Kevadtormil kaks emadepäeva kontserti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadtorm.
Kevadtorm. Foto: Priit Simson

Kaitseväe suurõppusel Kevadtorm annab staabi- ja sidepataljoni ajateenijate ansambel LauluMehed täna kaks emadepäeva kontserti.


Kell 11 esineb ansambel Aegviidu kõlakojas ja kell 13 Lehtse rahvamajas, teatas kaitseväe peastaabi teavitusosakond.

Sõduribändi mänedžeri Reet Kaljula sõnul, on LauluMeeste repertuaar lai, alates Koidula- aegsetest menukitest tänaste hittlauludeni. «Meie etteaste esimene pool vaatab elule sõduri pilgu läbi: lauluesitlused on põimitud erineva aegade sõdurihuumoriga. Kava teine pool on pühendatud puhtalt emadele ja emadepäevale,» iseloomustas Kaljula sõdurite ansambli tänast esinemist.

Pärast emadepäeva kontserte on kaitseväe muusikuid võimalik näha ja kuulda veel 21. mail Loksal, kus kaitseväe orkester esineb linnarahvale, samuti astub orkester üles Kevadtormi lõpurivistusel 25. mail Kuusalu staadionil.

9.-25. maini vältav Kevadtorm viiakse läbi peamiselt kaitseväe keskpolügooni aladel Kuusalu vallas ja Kadrina valla loodeosas. 21.-23. mail liiguvad üksused keskpolügoonilt läbi Tapa, Albu ja Aegviidu valla Anija valda. Õppus hõlmab ka Jõelähtme ja Raasiku valda ning Loksa ja Tallinna linna.

Õppusel osalevad esmakordselt merevägi ning liitlaste üksused Ühendkuningriigist, Belgiast ja Lätist, Leedust ja Poolast.

Kevadtorm lõpeb 25. mail lõpurivistusega Kuusalu staadionil. Tänavu üheteistkümnendat korda toimuvat Kevadtormi korraldatakse igal aastal erinevas Eesti piirkonnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles