Avariis hukkunud mootorrattur oli motokultuuri arendaja Aare Kõuts

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Kõuts.
Aare Kõuts. Foto: Biker.ee foorum

Neljapäeva õhtul kella 19.05 ajal Võrumaal Võru vallas Kose alevikus toimunud liiklusõnnetuses hukkunud mootorrattur oli oli motokultuuri arendaja Aare Kõuts.

Sõiduautoga Volkswagen Passat vasakpööret teinud 27-aastane Martin ei veendunud manöövri ohutuses, sõitis vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku vastassuunast vastu liikuva mootorrattaga Buell XP12XT. Mootorratast juhtinud 45-aastane Aare Kõuts hukkus sündmuskohal.

«Eile õhtul tabas Eesti motokogukonda valus kaotus. Oma viimase sõidu Eestimaa pinnal tegi üks silmapaistvamaid motokultuuri arendajaid Eestis, Aare Kõuts,» öeldakse täna Biker.ee foorumis avaldatud järelehüüdes.

«Olles väga aktiivne ja tegus, osales ta paljudel motoüritustel, pole ehk ratturit, kes teda kasvõi nägupidi ei teaks. Olles ka väga hea suhtleja ja suurepärase huumoriga, oli tema seltskond nauditav paljudele. Kuid ta kandis endas mingit isiklikku rahvuslikku missiooni, mille ehk suurimaks väljundiks sai seni Baltimaade suurim motoüritus Baltic Chain Run 2009. Aastate jooksul on sellele lisandunud hulgaliselt väiksemaid, millede põhitees on siiski olnud toetus Eestile ja eestlusele. Sügav kaastunne Aare perele, vendadele, lähedastele ja kõigile, kes teda tundsid. Hoiame mälestust temast. Puhka rahus!» öeldakse järelehüüdes.

Samuti tehti foorumis ettepanek kinnitada Aare Kõutsi mälestuseks oma tsiklite külge must lint.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles