Peresõbralikemaks ettevõtteks tunnistati advokaadibüroo Sorainen

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortumit esindav Soraise advokaadibüroo nõunik, endine õiguskantsler Allar Jõks.
Fortumit esindav Soraise advokaadibüroo nõunik, endine õiguskantsler Allar Jõks. Foto: Peeter Langovits

Tänavu sai kõige töötaja- ja peresõbralikuma ettevõtte tiitli sai advokaadibüroo Sorainen, teisele kohale tõusis masina- ja metallitööstuses tegutsev Estanc ja kolmandaks Microsoft Estonia.

Hoolimata sellest, et majanduslanguse tõttu on paljud ettevõtted pidanud oma eelarvet koomale tõmbama, ei ole huvi töötaja- ja peresõbraliku ettevõtte konkursi vastu vähenenud, teatas riigikantselei.

Sel aastal osales konkursil 59 ettevõtet, kellest lõppvooru jõudis 49. Konkursil osalenud ettevõtted paistavad silma selle poolest, et toetatakse oma töötajate isiklikku ja tööalast arengut, investeeritakse töökeskkonda ning arvestatakse ka töötajate pereeluga.

Advokaadibüroo Sorainen juhi ja omaniku Aku Sorainen sõnul teenivad töötaja- ja peresõbralikud tingimused ettevõttes vaid ühte eesmärki: kuidas olla turul parim, teatas riigikantselei. «Nõuame töötajatelt suurt pühendumust ning seda on raske saavutada, kui pole perekonna tuge, kes mõistaks, miks inimene ei ole vahel õhtul kodus ning miks mõnikord tuleb ka nädalavahetustel töötada,» selgitas ta.

Konkurssi korraldavad rahvastikuministri büroo, Äripäeva ning Pere ja Kodu ning see toimus sel aastal juba üheksandat korda.

2008. aastal oli kõige pere- ja töötajasõbralikum ettevõte AS Webmedia, 2007. aastal NT Logistika AS, 2006. aastal Scannotec, 2005. ja 2004. aastal Vain & Partnerid, 2003. aastal Krediidipank, 2002. aastal Paikuse Saeveski ning 2001. aastal Eesti Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles