Prokuratuur: Narva perearsti tapmises kahtlustatav on teada

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kangelaste tänaval toimunud tapmine on muutnud piirkonna elanikud ettevaatlikuks ning lapsi ei julge vanemad õue omapäi mängima lasta.
Kangelaste tänaval toimunud tapmine on muutnud piirkonna elanikud ettevaatlikuks ning lapsi ei julge vanemad õue omapäi mängima lasta. Foto: Irina Tokareva

17. mail leiti Narvas Kangelaste tänaval asuva maja trepikojast 62aastase naisterahva vägivallatunnustega surnukeha. Arvatav tapja on politseile teada, teatas Viru ringkonnaprokuratuur.

Praeguseks hetkeks on kogunenud piisavalt palju tõendeid, et kahtlustada 52aastast Igorit selle kuriteo toimepanemises.

Kahtlustatav lahkus teo toimepanemise päeval Venemaale, kus ta oletatavasti viibib siiani. Politsei on varem kohtulikult karistamata Igori tapmises kahtlustatavana tagaotsitavaks kuulutanud ning otsib teda ka rahvusvahelise koostöö raames.

Kohus on väljastanud määruse kahtlustatava vahi alla võtmiseks alates kinnipidamise hetkest. Seni kogutud info põhjal on võimalik öelda, et kuriteo ajendiks olid isiklikud suhted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles