Peaminister esineb homme teles erakorralise poliitavaldusega

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip.
Peaminister Andrus Ansip. Foto: Toomas Huik

Peaminister Andrus Ansip esineb homme kell 21.30 Kanal 2 eetris viieminutlilise pöördumisega Eesti rahva poole, kus ta muu hulgas selgitab valitsusremondi tagamaid ning riigijuhtide ees seisvaid valikuid.

Reformierakonna avalike suhete juht Silver Pukk ütles, et tegemist ei ole partei valimisreklaamiga vaid ikkagi peaministri poliitilise pöördumisega rahva poole. Samas märkis ta, et viieminutilise pöördumise kulud kaetakse erakonna rahakotist.

Pukk ei soovinud pöördumise sisust täpsemalt rääkida, samuti ei osanud ta öelda viieminutilise saate maksumust. Ta ütles, et Kanal 2 eelistati TV3le selle suurema vaadatavuse pärast ning ETVst erakorralist aega küsida poliitilise avalduse tegemiseks poleks olnud sobilik. 

Postimees.ee andmetel ei kavatse peaminister teatada ametist tagasiastumisest. Lahkamisele tulevad kindlasti sotsid ja nende väljalöömine valitsusest, praegune poliitiline olukord ning ka riigijuhtide ees seisvad valikud.

Nädala alguses avalikustas Postimees uuringu, mille kohaselt on peaministri partei populaarsus järjekindlalt kahanemas. Homme hommikul läheb aga lahti Euroopa parlamendi elektrooniline hääletamine.

Eelhääletamine kestab tuleval nädalal esmaspäevast kolmapäevani ning hääletuspäev on tuleva nädala pühapäev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles