Uus portaal Tallinncity viib lugejad pealinnaelu ja -melu keskele

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Vastavatud veebiportaal Tallinncity.ee lubab Eesti suurlinnaelu värsket ja mitmekülgset kajastust.

«Kõik, mis Tallinnas toimub: linnaelu ja –melu, huvitavad inimesed ja erilised hetked, ägedad poed ja söögikohad, kontserdid, filmid, näitused, teatrietendused, trennid, mõistagi ka liiklus, teetööd, linnavõimu võidud ja veidrused, asumiseltside toimetused - kõik see on nüüd Tallinncitys koos,» lubas portaali vanemtoimetaja Kristel Kossar. «Ütleme lugejale – võta linn ette!»


Seni on tallinlastel tulnud linnas toimuva kohta eri allikatest infot otsida. «Aga on ju äärmiselt tüütu, kui pead linna ametlikult kodulehelt otsima infot teetööde kohta, kohvikute kodulehelt, kas saad kuskil süüa ja kino kodukalt, et mis filmi täna vaadata – palju lihtsam on klikata Tallinncity lehele ja see kõik leida,» ütles Kossar.


Loomulikult peab Tallinncity oluliseks, et lugeja saaks leitut ja kogetut sotsiaalvõrgustikes sõpradega jagada: Tallinncity leiab Facebookist ning lugusid saab Twitteris säutsudes jagada. Tallinncity eeskujuks on Norra pealinnas Oslos ülipopulaarne linnasait osloby.no.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles