Aas: oleme alati valimiste hea tava järgi käitunud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna õhupall
Keskerakonna õhupall Foto: Silja Kaigu

Tallinna keskerakondlasest abilinnapea Taavi Aas rõhutas, et Keskerakond on ka ilma kuhugi alla kirjutamata alati valimiste head tava järginud ning püüdnud kehtivaid seaduseid täita.

Keskerakond, kes ainsa Riigikogu erakonnana jättis allkirjastamata valimiste hea tava kokkuleppe, on valimisreklaamiga käinud piiri peal, vahendas Reporter.ee.

Keskerakondlased oma tegemistes midagi imelikku ei näe ning nimetavad hea tava sõlmimist valimispropagandaks.

Tallinna keskerakondlasest abilinnapea Jaanus Mutli rõhutas, et kehtivatest tavadest tuleb kinni pidada ka ilma allkirju andmata. 

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal avaldas lootust, et õiguskaitseorganid ei lase Keskerakonnal valimiste seaduslikkust rikkuda, eetilised piirid olevat erakond tema hinnangul oma tegudega niiehknaa ületanud. 

Sel nädalal tekitasid furoori Tallinna linna e-hääletuse telgid, kus teiste erakondade hinnangul toimub e-hääletuse võimaldamise kõrval ka Keskerakonna propaganda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles