Keskerakonna kuulsuste pink täienes Eesti missiga

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estoniaks krooniti Diana Arno (25), esimene printsess oli Sille-Liisi Eving (19) ja teine printsess Julia Lindvall (23)
Miss Estoniaks krooniti Diana Arno (25), esimene printsess oli Sille-Liisi Eving (19) ja teine printsess Julia Lindvall (23) Foto: ERR

Miss Estonia 2009 Diana Arno astus Keskerakonda, kuna see on ainus partei, kelle vaateid ta enda sõnul toetab.

«Olen alati olnud Keskerakonna toetaja ning valija,» teatas Diana Arno erakonna pressiesindaja vahendusel. Ta lisas, et Keskerakonnas on tal ka palju häid sõpru ja tuttavaid.

Missi sõnul on ta erakonnaga liitumist kaalunud juba pikalt. «Viimaste erakonna otsuste ja tegemiste tulemusena otsustasingi liitumisavalduse ära täita,» lisas ta.

«Erakond ei lubanud mulle absoluutselt mitte midagi. Minu probleemid jäävad minu probleemideks, mina ise need lahendan,» kinnitas parteisse astunud Diana Arno Postimees.ee'le.

Ta kinnitas, et Keskerakond teda rahaliselt ei toeta ja missivõistlusega seotud arveid ei tasu.

Küll aga loodab ta erakonna abile lastega seotud heategevusprojekti elluviimisel, mis tal plaanis on. «Üksi on väga raske heategevusprojekti teha, võib-olla see [parteisse astumine - toim] aitab tulevikus seda projekti teha,» selgitas ta.

Arno sõnul on tal suurem osa maailma missivõistlustele sõiduks vajalikust summast juba olemas, puudu on näiteks lennupiletid, kuid siin loodab ta Estonian Airi abile. Ka on lubanud ta töökoht teda toetada. «Ma saan ise hakkama ja mul on lootust, et kõik saab korda,» kinnitas ta.

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul on liitumine erakonnaga pidevalt hoogustunud ja iga kuu astub Keskerakonda sadu inimesi.

Liitujate seas on palju kuulsusi, omavalitsustegelasi ning teisi Ansipi läbikukkunud poliitikas pettunuid.

Varem on enda Keskerakonnaga sidumisest teatanud laulja Mikk Saar, endine korvpallur Aivar Kuusma, meelelahutaja Hendrik Norman.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles