Suvepäevi peavad kõik parlamendierakonnad

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk IRLi suvepäevadelt
Hetk IRLi suvepäevadelt Foto: Toomas Huik / Postimees

Teist aastat järjest on partei üldised suvepäevad kavas kõigil parlamendierakondadel.

Esimesena korraldab suvepäevad Sotsiaaldemokraatlik Erakond 6.–7. juulil Suvi puhkekeskuses Peipsi järve ääres. Peetakse käsitöölaata ja toimuvad spordivõistlused. Veel kohtuvad juhatus ja volikogu. Peaesinejaks on ansambel PS Troika.

Reformierakonna suvepäevad toimuvad 9.–11. augustil Toosikannu puhkekeskuses Raplamaal. Temaatilist nimetust Reformi Folk kandval üritusel astuvad üles ansamblid Apelsin, Spido ja Kõrsikud, toimuvad öölaulupidu, lihagrillimisvõistlus ja traditsiooniks saanud poliitikatund.

Isamaa ja Res Publica Liit peab sel aastal suvepäevi 24.–25. augustil Voore külas Jõgevamaal. Erinevalt eelmiste aastate meelelahutuslikest üritustest on seekord põhirõhk poliitika töötubadel ja kampaaniakoolitustel, kinnitab pressiesindaja Kaido Kukk. Lubatakse siiski ka esinejaid, kelle nimed on jäetud üllatuseks.

Keskerakonnal ei ole suvepäevade teema veel päevakorda jõudnud. Pressiesindaja Taavi Puki sõnul ühisüritus kindlasti tuleb, kuid aeg ja koht on veel selgitamisel. 2011. aastal Keskerakond üldisi suvepäevi ei korraldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles