Disneylandi prügikastis plahvatas kuivast jääst tehtud pomm

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disneyland Resort Anaheimis (California).
Disneyland Resort Anaheimis (California). Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Disneylandis plahvatas ühes prügikastis kuivast jääst valmistatud pomm, mistõttu pandi atraktsioonid paariks tunniks seisma.

Ükski inimene vigastada ei saanud, vahendas Los Angeles Times.

Anaheimi politsei andmetel juhtus väike plahvatus Toontownis eile umbes kell 17.30 kohaliku aja järgi. Korrakaitsejõudude esindajad evakueerisid populaarsest piirkonnast kõik külastajad.

Politseinike esialgsete oletuste järgi oli kuiv jää pandud plastikpudelisse ja jäetud prügitünni.
Seadeldis oli sarnane mitmete teistega, mis on Anaheimi ümbruses plahvatanud viimastel kuudel, märkis seersant Bob Dunn.

«Kahjuks on see natuke liiga tavaline juhtum,» nentis ta.

Dunni sõnul püüab politsei välja selgitada, et kas varasematel plahvatustel ja Disneylandi omal on omavahelist seost. Plaanis on vaadata läbi turvakaamerate lindistused, interneti postitused ja sotsiaalmeedia, lisas ta.

Intsidendi ajal Disneylandis viibinud külastajad olid šokeeritud, et keegi paned lõhkeseadeldise kohta, mis on populaarne perekondade seas ja mida reklaamitakse kui «Kõige õnnelikumat paika Maal».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles