Koolilõpetajatele on tellitud 709 kuld- ja hõbemedalit

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LAURI ALVER/SAKALA

Maavalitused, linnavalitsused ja haridusosakonnad on tänavu koolilõpetajatele tellinud kokku 709 kuld- ja hõbemedalit.

Tellitust medalitest 364 olid kuld- ja 345 hõbemedalid, ütles sihtasutuse Innove pressiesindaja Kristi Koort.

Kõige rohkem medaleid tellis Tallinna haridusamet - 116 kuld- ja 113 hõbemedalit. Tallinnale järgnes Tartu maavalitsus, mis tellis 42 kuld- ja 66 hõbemedalit. Pärnu linnavalitsus tellis koolilõpetajatele 39 kuld- ja 25 hõbemedalit.

Narva linnavalitsus tellis 26 kuld- ja 10 hõbemedalit, Kohtla-Järve linnavalitsus 22 kuld- ja 15 hõbemedalit, Harju maavalitsus 20 kuld- ja 15 hõbemedalit, Viljandi maavalitsus 18 kuld- ja 14 hõbemedalit ning Lääne-Viru maavalitsus 15 kuld- ja 11 hõbemedalit.

Sillamäe linnavalitsus tellis oma koolilõpetajate tarbeks üheksa kuld- ja ühe hõbemedali, Ida-Viru maavalitsus kaheksa kuld- ja kaheksa hõbemedalit, Lääne maavalitsus kaheksa kuld- ja kuus hõbemedalit, Saare maavalitsus kuus kuld- ja 10 hõbemedalit, Jõgeva maavalitsus viis kuld- ja seitse hõbemedalit, Põlva maavalitsus samuti viis kuld- ja seitse hõbemedalit, Rapla maavalitsus viis kuld- ja kuus hõbemedalit, Hiiu maavalitsus viis kuld- ja kolm hõbemedalit, Pärnu maavalitsus samuti viis kuld- ja kolm hõbemedalit, Järva maavalitsus neli kuld- ja kaheksa hõbemedalit, Valga maavalitsus kolm kuld- ja kümme hõbemedalit ning Võru maavalitsus kolm kuld- ja seitse hõbemedalit.

SA Innove kinnitusel on tegemist tellimiste andmetega, mis ei pruugi ühtida väljastamise andmetega. Antud numbrid ei kajasa tegelike medalite saajate arvu, sest medaleid tellitakse ka reservi. Samuti on võimalik, et käesoleval aastal tellitakse mõned medalid vähem, kuna eelmisest aastast on mõned alles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles