Justiitsiminister nimetas ametisse uue riigiprokuröri

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Pern
Taavi Pern Foto: Liis Treimann

Justiitsminister Hanno Pevkur nimetas riigiprokuröriks senise Põhja ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokuröri Taavi Perni.

Justiitsminister Hanno Pevkur ütles Perni ametisse nimetades, et prokuröri karjääris on riigiprokuröri ametini jõudmine oluline teetähis ning märk suurest pühendumusest oma senistel ametikohtadel.

«Usun, et Taavi Perni näol saab riigiprokuratuur senisele kolmeteistkümnele riigiprokurörile võrdväärse ja tegusa kolleegi ning et Perni senised kogemused leiavad vääriliselt rakendust,» lausus Pevkur.

Riigi peaprokurör Norman Aasa sõnul on Taavi Pern näidanud silmapaistvaid töötulemusi võitluses organiseeritud narkokuritegevusega ja kuritegeliku tulu konfiskeerimises. Taavi Perni suured tööalased kogemused loovad eeldused tulemuslikuks tööks riigiprokurörina.

Aastatel 2005-2007 töötas Taavi Pern Põhja Ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi ametikohal, alates 01.11.2007 käesoleva ajani on ta Põhja Ringkonnaprokuratuuri narko-, organiseeritud ja raskete kuritegude osakonna ringkonnaprokurör.

Taavi Pern on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna õigusteaduse erialal 2004. aastal ning on prokuratuuri teenistuses alates 03.01.2005.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles