Lasteaia kevadpidu Clevelandis lõppes perekondade kaklusega

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühendriikides Clevelandis puhkes ühe lasteaia kevadpeo lõpus kaklus üritusel osalenud perekondade vahel, mistõttu võtsid politseinikud kinni kaheksa inimest.

Kohalikku politseisse helistati siis, kui üks kähmluses osalenutest võttis välja metalltoru ja teine tõi esile haamri, vahendas uudisteportaal ksdk.com.

Pealtnägijate väitel sai kõik alguses kahest teismelisest tüdrukust, kes hakkasid teineteist lööma üle ääre loksunud joogi tõttu. Rüselemisega liitusid nende perekonnad.

«Täiskasvanud tagusid üksteist, noorukid kaklesid noorukitega ja nii edasi,» selgitas Wayne Drummond Clevelandi politseist.

Koolilapsed kaklused ei osalenud.

Ükski inimene kehavigastusi ei saanud. Politsei jaoks pole selge, kas toru ja haamer olid kellelgi peol kaasas või otsiti need välja majahoidja ruumist.

Väljakutse peale sõitis Michael R. White’i koolikompleksi juurde vähemalt kümme politseipatrulli. «See oli väga kaootiline,» kirjeldas Drummond peo lõpus puhkenud kaklust, mis siirdus majast tänavale.

Michael R. White’i koolikompleksis õpivad lapsed, kellest noorimad on paari aasta vanused, vanimad on aga üheksanda klassi õpilased.

Kaklus leidis aset reedel kella 11 paiku (kohaliku aja järgi), kui kevadpidu oli lõppemas ja rahvas siirdus majast õue.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles