Randpere: on olnud võõristav, kui väga mõni juhatusse tahab

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Reformierakonna juhatuse liige Valdo Randpere kinnitas, et ta ei tea ühtegi juhust, mil Reformierakonnas oleks häältega manipuleeritud, hääli varastatud. Samas nentis ta, et  on olnud võõristav, kui väga tahab mõni inimene juhatusse pääseda.

Valdo Randpere kommentaar:

Kui nüüd Keskerakond hakkab seda teemat ära kasutama, siis tuleb neile meelde tuletada, et meil on siiski demokraatia ja sisevalimised, aga neil on juhi Edgar Savisaare otsus, kes juhatusse kuulub. Neil pole e-valimisi ja sisevalimisi, vaid sisevalimised ja autokraatia. Aga üldiselt jama olukord muidugi.

Samas ei tea ma aga ühtegi juhust, mil meil oleks häältega manipuleeritud, hääli varastatud. Muidugi on olnud teatud kandidaatidele toetuse avaldamist ja võõristav on olnud see, kui väga on mõned inimesed soovinud juhatusse pääseda, aga häälte vargusest pole mina kuulnud.

Pole olnud ka seda, et keskkontor on ette öelnud, kelle poolt hääletada. Eks nad on koostanud trükiseid ja nende valik on see, keda panna esikaanele ja alateadlikult võib see erakonnaliikmete otsuseid mõjutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles