Sotside Rakvere linnapeakandidaat on Kairit Pihlak

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Pihlak.
Kairit Pihlak. Foto: Erakogu.

Eile õhtul kogunenud Rakvere sotsiaaldemokraadid valisid oma linnapeakandidaadiks sügisestel kohalikel valimistel Kairit Pihlaku.

Ettevõtjast linnavolikogu liige Pihlak oli aastatel 2009-2010 Rakvere abilinnapea.

«Rakverest peab saama oma kogukonda parimal viisil teeniv omavalitsus,» Pihlak. «Inimesed peavad saama linna kujundamisel sõna sekka öelda, juhtimine peab olema usaldusväärne ja läbipaistev.»
 
Tema sõnul on Rakveres esmatähtis korda teha teed ja tänavad ning aidata kõikidel majapidamistel ühise veevärgiga liituda. Lahendamist vajab lasteaiakohtade puudus ja edasi arendada tuleb sotsiaalhoolekande teenuseid ning vaba aja veetmise võimalusi.
 
«Kairit Pihlak on hea meeskonnamängija ning liider, kes mõistab kaasamise tähtsust. Abilinnapeana jõudis ta ette valmistada paljut, mis tänaseks on valmis saanud,» lausus SDE Lääne-Virumaa piirkonna juht Rannar Vassiljev. «Kairitita ei oleks Rakverel näiteks Pärdi kuju keskväljakul, Rakvere kultuurikeskust ega spordiklubide ja kultuuriseltside rahastamise uusi põhimõtteid.»
 
Ettevõtja Kairit Pihlak on varem töötanud Rakvere abilinnapeana, rahvastikuministri nõunikuna ning Tantsu-ja Kunstikool Athena juhatajana. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikoolis haldusjuhtimise eriala sotsiaalteaduste magistri kraadiga. Pihlak on Rakvere linnavolikogu liige alates 2005 aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles