Leedu võimud pidasid kinni amfetamiini tootnud kuritegeliku jõugu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu lipp
Leedu lipp Foto: SCANPIX

Kaunase võimud ja prokuratuur pidasid kinni kuritegeliku jõugu, mis kavandas suurtes kogustes amfetamiini tootmist, teatas Leedu politsei teisipäeval.

Leedu keskosas asuvas Kėdainiai rajoonis võeti vahi alla neli amfetamiinilaborit pidanud inimest.

Reageerides vihjele rühma inimeste kohta, kes kavandasid narkootiliste ja psühhotroopsete ainete tootmist ning selle suurtes kogustest müümist, alustasid organiseeritud kuritegevuse vastase võitlusega tegelevad politseinikud veebruarist juurdlust.

Juurdluse käigus kogusid uurijad põhjalikku infot jõugu tegevuse kohta. Võimud korraldasid läbiotsimise enam kui 20 jõugu tegevusega seotud krundil, mille tulemusena konfiskeeriti üle kahe kilogrammi amfetamiini, uimastite valmistamise varustust ning suur kogus keemilisi aineid.

Politsei pressiteatest nähtus, et leitud ainetest oleks rühmitus saanud toota ligi 190 kilogrammi amfetamiini ning teenida mustal turul selle müügist üle seitsme miljoni liti (ligi kaks miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles