Politoloog: Reformierakond ründab taas skandaali osalisi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Saarts
Tõnis Saarts Foto: Peeter Langovits

Politoloog Tõnis Saarts leiab, et võrreldes rahastusskandaaliga on Reformierakond õppinud ja eitamise asemel tegeleb probleemiga, samas võib tajuda taas agressiivset isikutele keskendunud stiili, selle asemel, et arutada probleemi laiemalt.

«Mäletame Silvergate'i puhul, et ei räägitud nii väga probleemist, aga hakati kohe ründama Silver Meikarit. Siin näeme mõneti sama mustrit, et üritatakse rohkem keskenduda inimestele, aga laiemalt probleemi niivõrd arutada ei soovita,» ütles politoloog ERRi raadiouudistele, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Praeguses faasis, isegi kui teatud süüdlased visatakse erakonnast välja, siis kahtlused ja suuremad küsimused on endiselt õhus. Küsimus, kas on tõesti häältega manipuleeritud ainult viimastel valimistel või ka mõnel eelmisel, kas see on seotud ainult nende isikutega või on see laiem praktika jne,» märkis Saarts.

Ta avaldas arvamust, et kahe-kolme inimese erakonnast väljaviskamine avalikkuse ja ka erakonna liikmete kahtlusi maha ei võta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles