Reimo Nebokat: Ojulandi väited ei vasta tõele

Taavi Teder
, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland rääkis pressikonverentsil ära oma nägemuse Reformierakonna sisevalimiste valedest ja vassimistest.
Kristiina Ojuland rääkis pressikonverentsil ära oma nägemuse Reformierakonna sisevalimiste valedest ja vassimistest. Foto: Liis Treimann

Reformierakondlane Reimo Nebokat ütles, et Kristiina Ojulandi pressikonverentsil öeldud väited temast ei ole tõesed.

«Viibisin nii neljapäeval (30. mai) kui reedel (31. mai) Lääne-Virumaal, et kohtuda liikmetega, kelle eest võidi erakonna sisevalimistel hääletada ning kes seega olid hääletuspettuses kannatajad,» ütles Nebokat Postimehele kaitstes end Kristiina Ojulandi väite eest, et tema ei lasknud Taimi Samblikul rääkida Ojulandiga. «Ma kohtusin nende liikmetega koos oma kolleegiga, kelleks oli Jaanika Jelistratov. Küsitlesin neid ning selgitasin toimunut.»

Nebokati sõnul kohtus ta neljapäeval Taimi Samblikuga kaks korda: kella 15. ajal Rakvere linnapiiril ja hiljem kella 21. ajal Rakvere linna südames Aqva Spa juures. Vestlused Samblikuga olevat rahulikul toonil ning rohkem sõbra ja sõbra vahelised kui vestlus kahe kolleegi vahel, täpsustas Nebokat ning ütles, et mingit mõjutamist ei toimunud.

«Põhiküsimus oli selles, kes selle pettuse korraldas. Seda ma ka Taimilt palusin – jääda ausaks. Ausaks jäämine on lihtsam ja parem talle, lähedastele ning kogu erakonnale,» rääkis Nebokat.

Hääletamissüsteemi peab Nebokat turvaliseks ja räägib, et probleem on arvuti ja tooli vahel, ehk inimeses, kes kuritarvitas usaldust ja korraldas pettuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles