Mikser ei pea Ojulandi SDEga ühinemist tõenäoliseks

Andres Einmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser Kadriorus.
Sven Mikser Kadriorus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimees Sven Mikser ei pea tõenäoliseks valimispettuse skandaali tõttu Reformierakonnast välja heidetud Kristiina Ojulandi astumist SDEsse.

«Ühest küljest ootab Sotsiaaldemokraatlik Erakond enda hulka kõrge moraali ja eetiliste tõekspidamistega inimesi, kuid samas on väga oluline, et inimesed, kes sotsiaaldemokraatide hulka astuvad, kannavad endas sotsiaaldemokraatlikku ilmavaadet,» ütles Mikser täna Kadriorus pärast president Toomas Hendrik Ilvesega kohtumist ajakirjanikele.

«Kui te guugeldate ja vaatate Kristiina Ojulandi väljaütlemisi sotsiaalmajanduslikes küsimustes, siis on need aastate jooksul olnud väga kaugel sotsiaaldemokraatlikest arusaamadest. Seetõttu oleksin ma äärmiselt üllatunud, kui Ojuland peaks esitama avalduse SDEga liitumiseks,» lausus Mikser.

Ta lisas, et kui Ojuland siiski peaks SDEsse astumise avalduse esitama, siis tahab ta kõigi muude küsimuste kõrval küsida, kas ta on oma tõekspidamisi väga olulisel määral maailmavaateliselt muutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles