Politoloog: IRLi koalitsioonist lahkumiseni on veel mitu sammu

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Pettai.
Vello Pettai. Foto: Margus Ansu

Politoloog Vello Pettai sõnul on IRLi valitsusest lahkumine veel mitme sammu kaugusel ning lisaks oleks selleks vaja selgemat põhjust, vahendab ERR uudised «Aktuaalset Kaamerat».

«Ta ikka kutsub üles selleks, et arutada asja ja võib-olla selle mõttega, et see leiaks arutamist erakonnas, et vaadata, kuhu erakond võiks minna edasi kui Reformierakond saab väga kannatada juba teise, kolmanda, neljanda skandaali tulemusena. Ta pigem kutsub selliseks aruteluks üles ja ma arvan, et need mured, et koalitsioon võib kohe laguneda või IRL lahkub, on üle pakutud,» rääkis politoloog.

Pettai hinnangul on Isamaa ja Res Publica Liidul valitsuskoalitsioonist välja astumiseks vaja välja tuua selgem põhjus kui siseprobleem Reformierakonnas. «See pole üldse halvustanud või probleeme tekitanud üleriigilises valitsemises,» märkis Pettai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles