Tallinna sõitnud mees jäi kadunuks

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Valter.
Peeter Valter. Foto: Politsei

Laupäeval lahkus Saaremaalt Kuressaarest oma kodust terviserikkega Peeter Valter, kes vajab toimetulekuks kõrvalist abi ning kes pole tänaseni koju pöördunud.

Peeter Valter plaanis sõita Tallinna Lootuse festivalile, kust ta pidi naasma juba sama päeva õhtuks. Siiani ei ole ta aga koju jõudnud. Varasemalt ei ole ta kadunud olnud.

Peeter Valter on 45-aastane, 175 cm pikk, keskmise kehaehitusega, mustade juustega, pealagi kiilas, silmad pruunid, kandis vuntse. Mehel on kõnedefekt, mistõttu on tal suhtlemisel raskusi.

Kodust lahkudes oli tal seljas pruuni värvi õhuke jope, ilma kapuutsita. Peas musta värvi nokamüts, millel ees kiri Calvin Klein.

Jope all kandis ta musta värvi lühikeste varrukatega triiksärki. Jalas olid sinist värvi teksapüksid ja musta värvi paeltega kingad.

Käel kandis ta hõbedast värvi seieritega kella, millel on must nahkrihm. Kaasas oli tal tumesinist värvi Kuressaare Vanalinna Kooli logoga väike riidest kott ja isikut tõendav dokument.

Kuna Peeter Valter võib viibida kas Saaremaal või mandril, palub politsei kõigil inimestel, kui nad näevad eelpool kirjeldatud meest, teatada sellest numbrile 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles