Sugulased ei soovi Air France'i lennukis olnud mehe nime avalikustamist

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Air France'le kuuluvatest A330-200.
Üks Air France'le kuuluvatest A330-200. Foto: Reuters / Scanpix

Välisministeerium on saanud kinnituse 1. juunil Atlandi ookeani kohal kaduma läinud Air France´i lennule 447 registreeritud Eesti kodaniku isiku kohta, kuid vastu tulles perekonna soovile seda nime ei avalikustata.

Air France'i lennule registreeritud Eesti kodanikust meesterahvas on sündinud 1983. aastal ja töötas ajutiselt välismaal, teatas välisministeerium.

Välisministeerium on ühendust võtnud kõnealuse meesterahva ema ja teiste lähedastega ning hoiab neid jätkuvalt kursis võimaliku laekuva lisateabega. Välisministeerium on vajadusel jätkuvalt valmis vahendama lähedastele psühholoogilist abi.

Kokkuleppel lähedastega ei saa välisministeerium avaldada lennule registreeritud meesterahva nime. Air France'i reisilennuk 228 inimesega pardal kadus 1. juuni hommikul, teel Rio de Janeirost Pariisi. Lennukit otsivad Brasiilia, Hispaania ja Prantsusmaa lennukid.

Täpsustatud andmetel oli lennuki pardal 61 Prantsuse, 58 Brasiilia, 26 Saksa, üheksa Hiina, üheksa Itaalia, kuus Šveitsi, viis Suurbritannia, viis Liibanoni, neli Ungari, kolm Iiri, kolm Norra, kolm Slovaki, kaks Maroko, kaks Poola, kaks Hispaania ja kaks Ameerika Ühendriikide ning üks Argentina, Austria, Belgia, Kanada, Horvaatia, Taani, Hollandi, Eesti, Gambia, Islandi, Filipiinide, Rumeenia, Venemaa, Lõuna-Aafrika Vabariigi, Rootsi ja Türgi elanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles