Statoil kaotas Air France'i lennukatastroofis kolm töötajat

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcela Marques Pellizzon
Marcela Marques Pellizzon Foto: SCANPIX

Norra naftafirma StatoilHydro kaotas Air France'i üleeilses lennukatastroofis kolm töötajat, enim puudutab see firma Rio de Janeiros asuvat kontorit.


Geoloog Marcela Pellizzon (29) ja jurist Gustavo Peretti (30) olid Brasiilia kodanikud, jurist Kristian Berg Andersen (37) aga Norra kodanik, vahendas The Norway Post.

«See on meie jaoks hirmus päev, kolme kolleegi kaotust on väga raske üle elada,» rääkis StatoilHydro Brasiilia tegevjuht Jorge Camargo. «Me teeme kõik mida oskam, et toetada kadunuks jäänud töökaaslaste perekondi.»

Marcela Pellizzon läks naftakompaniisse lepingulist tööd tegema 2008. aasta keskel, oktoobris sõlmiti temaga tähtajatu tööleping. Ka tema abikaasa töötab StatoilHydro Brasiilia üksuses.

Peretti töötas naftafirma Rio de Janeiro kontoris alates eelmise aasta keskpaigast.

Kristian Berg Andersen oli Statoiliga seotud alates 2002. aastast.

Lisaks Andersenile viibis Airbus 330-200 pardal veel kaks Norra kodanikku - Karsten Moholt ja Karsten Alexander Moholt. Mehed töötasid firmas Karsten Moholt AS, mis 35 aastat on Norras olnud StatoilHydro tarnijaks.

Airbus 330-200 viis üleeile endaga ookeanisügavustesse kaasa 228 inimest. Katastroofi puhul on tegemist Air France'i 75-aastase ajaloo kõige traagilisema õnnetusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles