Tartumaal liiklusõnnetustes hukkunud noormehed olid purjus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Eeva Kaun

Tartumaal möödunud nädala lõpus liiklusõnnetustes elu kaotanud kaks noormeest olid esialgsetel andmetel istunud autorooli purjuspäi.

Kohtuarstlikul lahkamisel selgitati, et laupäeva hilisõhtul Võrumaal Rõuge vallas liiklusõnnetuses hukkunud 25-aastane Andres ja Tartumaal Tartu vallas ööl vastu laupäeva hukkunud 24-aastane Martti olid alkoholijoobes, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel BNS-ile.

Esimene õnnetus juhtus Rõuge-Kurgjärve-Haanja maantee esimesel kilomeetril, kus Rõuge suunas liikunud Opel Corsa, mida juhtis turvavööga kinnitamata 25-aastane Andres, sõitis lauges kurvis teelt välja ning rullus üle katuse. Liiklusõnnetuse tagajärjel paiskus juht sõidukist välja ja hukkus sündmuskohal.

Autos kaasreisijatena viibinud ja turvavöödega nõuetekohaselt kinnitatud 28-aastane Marek, 18-aastane Peeter ja 18-aastane Rando toimetati Lõuna-Eesti Haiglasse, kus pärast esmaabi lubati nad kogusele ravile.

Teine liiklusõnnetus juhtus ööl vastu laupäeva Tartumaal Tartu vallas. Politsei sai õnnetusest teate kella 1.16 ajal, kui möödujad märkasid, et Aovere külas Aovere-Kallaste-Omedu maantee esimesel kilomeetril oli Škoda Fabia teelt välja sõitnud ja üle katuse rullunud.

Siseministeeriumi teatel leiti autost 24-aastase Martti surnukeha ning hiljem selgus, et mees oli ka auto roolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles