Ansip: Me ignoreerime kriitikat, mida ei saa tõsiselt võtta

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Toomas Huik / Postimees

Peaminister Andrus Ansip ütles tänasel valitsuse pressikonverentsil, et tema suhted Vilja Savisaarega on olnud alati inimlikud ja teineteist austavad.

Postimehe ajakirjanik esitas tänasel valitsuse pressikonverentsil peaministrile küsimuse seoses Vilja Savisaar-Toomasti seniste väljaütlemistega. Sealjuures on Savisaar-Toomast nimetanud Ansipit hullemaks kui katk.

«Eks need keskerakondlased on igasugu asju ajanud. Aga, eks Postimees on igasugu asju ka Reformierakonna kohta kirjutanud. Me ignoreerime kriitikat, mida ei saa tõsiselt võtta,» vastas Ansip.

«Reformierakond on liberaalne erakond. Kõik inimesed, kes Reformierakonna maailmavaadet jagavad, on Reformierakonda teretulnud. Muidugi on Vilja Savisaar-Toomast keskerakondlasena öelnud Reformierakonna kohta nii ühte kui teist. Aga inimestevahelised suhted Vilja Savisaare ja minu vahel on alati olnud inimlikud ja teineteist austavad,» ütles Ansip

Mõni minut hiljem täiendas Ansipit põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ning ütles:
«Oleme erakonnas, mis on konservatiivse maailmavaatega. Armastusest vihkamiseni on üks samm.»

Keskerakonna ridades Euroopa Parlamenti valitud, kuid mullu kevadel Keskerakonnast lahkunud Vilja Savisaar-Toomast astus eelmisel nädalal Reformierakonda. Savisaar-Toomast kandideerib Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaadiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles