Reformierakonna aukohus Kikase süüdistuse osas otsust vastu ei võtnud

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna aukohtu esimees Andrus Umboja.
Reformierakonna aukohtu esimees Andrus Umboja. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Täna hommikul kogunenud Reformierakonna aukohus kuulas ära mõlema poole argumendid. Otsuse langetamine lükkub järgmise nädala algusesse.

Aukohtu esimehe Andrus Umboja sõnul pole Anu Kikasel pretensioone töörühma töökokkuvõtte osas. Umboja täpsustas ka vastaspoole argumente ja ütles:«Väino Linde on ikkagi seisukohal, et tema pole öelnud midagi, mis ei oleks töörühma kinnitusel tõele vastanud.»

Elleri-Kristel Kelpi osas ei saa aukohus midagi otsustada kuna ta astus erakonnast välja. Seletuskirja kohaselt võttis Kelp omaks kõik kaheksa identiteedivargust ning vabandas erakonna ees.

Anu Kikas soovib, et Reformierakonna aukohus arutaks tema vastu esitatud identiteedivarguste valesüüdistuse tõendatust. Kikase sõnul on tema kohta esitatud au ja väärikust riivavaid valeväiteid.

Reformierakonna sisevalimiste rikkumisi uuriva töörühma raporti kohaselt pandi sisevalimiste rikkumised toime Kristiina Ojulandi ja tema büroo töötaja korraldusel. Anu Kikas teatas 17. juunil, et otsustas töörühma koostatud raportiga tutvumise järel esitada kaebuse Väino Linde ja Elleri-Kristel Kelpi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles