Rakvere volikogu juht Juhkami riigikogusse ilmselt ei lähe

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere volikogu esimees Mihkel Juhkami.
Rakvere volikogu esimees Mihkel Juhkami. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Siseministriks asunud Marko Pomerantsi asemel riigikogusse pääsenud Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ütles, et langetab lõpliku otsuse riigikogusse mineku kohta täna õhtuks, kirjutas Virumaa Teataja.


«Praegu ei oska sajaprotsendilist vastust anda, kuid on väga palju asju ja tegemisi, mis räägivad selle kasuks, et targem oleks Rakveres jätkata,» lausus Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Juhkami.



Mehe sõnul on tal töö planeeritud päris pika aja peale ette ja nii on kokku lepitud päris palju kohtumisi, mida ei saa ära jätta.



Juhkami ütles, et pigem kandideerib ta sügisestel kohalikel valimistel Rakveres. «Usun, et siin on mul palju rohkem võimalusi midagi ära teha kui asendusliikmena Toompeal,» rääkis ta.



Juhkami hinnangul on riigikogu tööd mõistlik teha kogu perioodi aktiivselt osaledes ning ta leidis, et asendusliikme roll ei ole päriselt tema jaoks. «Ma arvan, et mul on veel aega ja loodetavasti jõuan millalgi ka riigikogusse,» lisas Rakvere volikogu esimees.



Kui Juhkami siiski peaks otsustama riigikogu kasuks, on Rakvere linnavolikogul vaja uut esimeest. Tema hinnangul ei oleks see väga suur probleem, sest enne sügisesi kohalikke valimisi on jäänud vaid kolm volikogu istungit.



Kui Juhkami otsustab jääda Rakveresse, pääseb riigikogusse asendusliikmena Mari-Ann Kelam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles