Reformierakond esitab Rakvere linnapeakandidaadiks Marko Tormi

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Torm
Marko Torm Foto: Arvet Mägi

Reformierakonna Rakvere piirkonna üldkoosolekul otsustati üksmeelselt esitada Rakvere linnapeakandidaadiks Marko Torm.

«Olen mitu aastat olnud kohaliku tasandi poliitikast eemal, pühendunud perele ja erinevatele Rakvere linna projektidele. Mul on hea meel, et saan oma kogemused ja motivatsiooni taas linna juhtimisse rakendada,» ütles Torm.

Ta lisas, et sarnaselt paljudele teistele soovib ta, et inimestel oleks oma kodulinnas hea elada. «Et kogukond suudaks veelgi enam ühte hoida ja saaksime uhkust tunda rakverelasteks olemise üle,» lisas Torm.

Tormi esmaseks tugevuseks peetakse tööd juriidilistes küsimustes ning personali- ja kvaliteedijuhtimise valdkondades.

«Eesti Reformierakonna soov on Rakvere linna arengut toetada parima kandidaadiga. Marko Torm on tõestanud end juhina erasektoris ja vabaühenduste eestvedajana. Ta omab pikka staaži avalikus halduses ning reaalset kogemust linna juhtimise erinevatest valdkondadest,» märkis Reformierakonna Rakvere piirkonna esimees Aleksandr Holst, kes on ühtlasi ka Rakvere linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees. 

Marko Torm on tuntud oma valdkonna tippspetsialistina, kes nõustanud linna juhtkonda ja linna hallatavaid asutusi mitme linnapea ajal aastatel 2006-2010 ning panustanud linna arengusse abilinnapeana aastatel 2010-2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles