Laulja Heidy Tamme astus Keskerakonda

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Heidy Tamme
Laulja Heidy Tamme Foto: Peeter Langovits

Laulja ja muusikapedagoog Heidy Tamme astus Keskerakonda.

«Olen pikalt Soomes elanud ja eriti meeldis mulle sealne inimesi väärtustav ning hooliv ühiskond. Loomulikult on ka seal erinevaid probleeme, kuid nendega tegeletakse ühiselt, hoitakse oma riiki ja oma inimesi,» ütles Tamme Keskerakonna pressiteates. «Mul on tunne, et just Keskerakonna poliitika aitaks Eestis jõuda samasuguse sõbraliku ja toetava õhkkonnani.»

«Loomulikult muretsen ka Eesti kultuuri ja hariduse jätkusuutlikkuse pärast ning loodan, et siin ei võta maad kultuuritus,» lisas Tamme. «Eesti on üks maailma ilusamaid kohti ning ainult meie ise saame oma kodumaad paremaks muuta. Seepärast ongi vaja tegutseda ning tegutseda ka poliitiliselt.»

Heidy Tamme on teinud karjääri nii sooloartistina kui ka olnud ansambli Laine liige. Tamme töötas pea 30 aastat Helsingis pop- ja džässmuusika konservatooriumis muusikapedagoogina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles