Afganistanis hukkus rünnakutes viis taliibi ja kuus politseinikku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Talibani võitleja, kes liitus eile ametlikult Afganistani valitsusvägedega.
Endine Talibani võitleja, kes liitus eile ametlikult Afganistani valitsusvägedega. Foto: AFP / Scanpix


Talibani võitlejad varitsesid Lääne-Afganistanis politseipatrulli, tappes selle ülema ja veel neli korravalvurit, teatasid täna kohalikud võimud.


Herati provintsi pressiesindaja Abdul Raouf Ahmadi ütles, et mitu islamisti võis öises rünnakus surma saada, kuid surnukehade leidmiseks oli liiga pime.

Teises riigi otsas Ghaznis varitsesid politseinikud rühma taliibe, tappes viis, kelle seas oli ka arvatav teeäärsete lõhkekehade valmistaja ja enesetapurünnakute korraldaja, teatas politsei aseülem Assadullah Ensafi.

Taliban on andnud mõista, et on valmis Kataris avatud esinduse kaudu USA-ga kõnelusi pidama, ent on samas lubanud sõdimist jätkata.

Ida-Afganistanis Lanhmanis sai surma neli pulmast naasnud inimest, kelle auto kõrval plahvatas isevalmistatud lõhkekeha, ütles kuberneri pressiesindaja Sarhadi Zwak. Rünnakus hukkus ka üks kohalik politseinik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles