Oma pere kallal vägivallatsemine viis mehe vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Harju maakohus mõistis neljapäeval reaalse vangistuse mehele, kes süüdistuse järgi vägivallatses järjepidevalt oma perekonna kallal.

Kohus mõistis 45-aastase Sergei süüdi piinamises ning määras talle lühimenetluse korras ühe aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistuse. Kuna tal oli ka varasema süüteo eest osa karistusest kandmata, tuleb tal kokku trellide taga veeta üks aasta, üheksa kuud  ja 25 päeva.

Süüdistuse järgi kasutas Sergei alates 2011. aasta augusti lõpust kuni eelmise aasta novembri lõpuni Tallinnas oma 40-aastase abikaasa ja praegu 17-aastase kasutütre suhtes mitmel korral vägivalda, tekitades neile valu ja kehavigastusi.

Süüdistuse järgi peksis Sergei abikaasat käte ja jalgadega, lõi peaga vastu ust ja lükkas põrandale pikali ning lohistas teda riietest. Kasutütart pigistas Sergei kätest ja surus vastu seina, lõi käega vastu pead ja nägu ning kägistas. Tihtipeale põhjustas Sergei neiule valu siis, kui ta läks oma emale appi.

Politsei pidas Sergei kuriteos kahtlustatavana kinni mullu 29. novembril ja kohus võttis ta prokuröri taotlusel vahi alla.

Sergeid on varem kriminaalkorras karistatud ühe korra ja seda mootorsõiduki joobes juhtimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles