Läänemaal tegi politsei noortekampade kakluse peatamiseks hoiatuslaske

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Läänemaal Ridala vallas Haapsalu lähedal toimus täna hommikul kahe noortekamba vahel kaklus, tülitsejate lahutamiseks pidi politsei teenistusrelvast kaks hoiatuslasku tegema.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Kukk rääkis Postimehele, et kõigepealt sai kahe seltskonna vaheline tüli alguse kell 5.15 Haapsalus Tallinna maanteel asuva lõbustusasutuse juures.

Politseinikud sekkusid, soovitasid kummalgi seltskonnal rahumeelselt oma teed minna ning keeldusid lahkumast enne, kui olukord on kontrolli all. Üks seltskond lahkus taksoga ja teine sõiduautoga teises suunas.

Oli teada, et ühel seltskonnal oli plaanis minna linnapiiril asuvasse tanklasse, seetõttu otsustas politseipatrull veidi aja pärast kohta kontrollida. Sel ajal oli kõik rahulik ning patrull lahkus

Kell 6.19 sai politsei väljakutse samasse Haapsalu lähistel Ridala vallas asuvasse tanklasse, kus pidavat käima kaklus. Postimehele vihje saatnud pealtnägija väitel lasid noored arvete õiendamiseks käiku kurikad ja raudkangid.

Patrulli kohale jõudes oli kaklus käimas ning osalejate korralekutsumiseks kasutas patrull teenistusrelva, tehes kaks hoiatuslasku. Seepeale allusid kaklejad politsei korraldustele ning kolm noormeest toimetati politseijaoskonda.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles