Ojuland ei esita hagi Reformierakonna vastu enne kolme kuud

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland.
Kristiina Ojuland. Foto: PP

Reformierakonnast häältepettuse tõttu välja heidetud Kristiina Ojuland ütles, et on kindlasti endiselt huvitatud Reformierakonna vastu kohtusse minemisest, ent seadusest tulenevalt enne kolme kuud seda ei juhtu.

«Enne kolme kuud kohus seda hagi nagunii menetlusse ei võtaks ja seetõttu ei ole mul mingit põhjust praegu kiirustada. Lihtsalt valmistatakse seda hagi ette,» ütles Ojuland ERR-i uudisteportaalile.

Küsimusele, kas Ojulandil on vahepeal tekkinud mõtteid ka mõne teise erakonnaga liituda, vastas ta, et kindlasti mitte: «Minu täisliikmeks oleku Reformierakonnas ju otsustab alles aasta lõpus kokku tulev üldkogu. Lisaks ka see tahk, et põhimõtteliselt olen ma alati olnud liberaal ja ma ei näe hetkel Eestis ühtegi teist erakonda, kellega ma peaksin ummisjalu tormama liituma,» rääkis Ojuland ja lisas, et Keskerakond ei ole talle liitumisettepanekut teinud.

Reformierakonna juhatus heitis Kristiina Ojulandi erakonnast välja juunis pärast sisevalimistel häälte võltsimisi arutanud aukohtu soovitust. Ojuland lubas otsuse kohtus vaidlustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles